Bordjes nijd

april 17, 2008 at 6:20 am Plaats een reactie

Op verschillende plekken langs wegen en in tuinen hangen en staan bordjes voor presidents candidaten. Hillary heeft hier veel aanhang en ook een Ron Paul en Walker. Maar die ken ik niet.

Gister ontdekten we dat ons Obama bord uit de tuin is verdwenen. En er stonden hier al zo weinig van! Ik zie het al voor me hoe het is gegaan:

Afgelopen weekend reed een gehuchtgenoot na een avondje zuipen in Babbscreek terug naar huis, hij was de hele week al gefrustreerd geweest vanwege ons Obama bordje die hij had zien staan, die ene keer toen hij een omweg nam om een hoagie te halen bij het tank station. Toen hij het bordje zag slikte hij van de schrik per ongeluk zijn kauwtabak in. Ziek werd hij daarvan. En toen hij daar dit weekend weer aan dacht werd hij weer boos. Heel erg boos. Grommend en met witte knokkels nam hij wederom die omweg. Het bordje reflecteerde hem van verre al tegemoet, oh wat haatte hij dat bordje! Hij deed zijn koplampen uit zodat niemand hem zou zien, zelfs zonder het licht van zijn koplampen lichtte het bordje nog op door het licht van de maan! Grrrr dacht hij. Langzaam reed hij naar het bordje en daar aangekomen stapte hij uit. Hij keek schichtig om zich heen, trok met veel aggressie de beide plastic pootjes van het bordje uit de grond. Hij probeerde het plastic bordje in tweeen te scheuren maar het werd er alleen maar uitgerekt van. Brullend gooide hij het op de grond en stampte erop, waarbij hij bijna uitgleed. Schreeuwend smeet hij het bordje in de auto. Hij zou het thuis wel verbranden. En met gierende banden reed hij weg.

Laf hoor!

Advertenties

Entry filed under: Obama.

Effe ertussen uit M’n beste verjaardag ever!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed%d bloggers liken dit: