Vooruitgang en droom

maart 31, 2010 at 1:35 pm 4 reacties

We werken ons allebei een slag in de rondte maar het resultaat mag er straks zijn.
Niet alleen voor Scott’s bedrijf maar ook voor mijn tuin en workshop project.
We hebben bij een landscape bedrijfje voor een zacht prijsje mooie bakstenen op de kop getikt. Ze hadden een overschot en wij helpen ze er graag vanaf;-). En dan plannen we dit weekend of volgende week een muurtje neer te zetten die mijn tuin van de patio zal scheiden. Het zal me niet verbazen als het wat later dan geplanned zal gebeuren maar gebeuren zal het.
Ik heb nu vrijwel alle interessante wetenswaardigheden over mijn eetbare planten verzameld, nu nog wat ‘les materiaal’ samenstellen en aan de slag met recepten.
Ik heb inmiddels al een heerlijke soep gemaakt van Yellow Dock.
En straks ga ik wat shepherd’s purse blaadjes uit de tuin plukken voor een ander receptje.
Het is nu heerlijk weer dus ik ga ook mijn Ostrich fern bulb die ik gister heb ontvangen, in een pot met aarde planten. Ik heb die maar besteld, want onze varens groeien op het veld waar gesproeid is dus die vermijd ik liever.

Ik had vannacht een grappige droom.
Ik was op het inloopspreekuur van president Obama.
Hij had dus, in mijn droom, een wekelijks spreekuur waar je met een groep burgers met de president om de tafel mag zitten om je problemen te bespreken en dan gaat hij kijken hoe hij je kan helpen. Nou, leuk idee.
Er waren zo’n stuk of tien mensen en ik zat dus ook aan tafel, alleen had ik geen probleem maar wilde ik foto’s laten zien van mijn versie van Michelle Obama’s victory garden (typisch ik).
Ik was dus op een gegeven moment aan de beurt en ik zei, nou ik wil u deze foto’s laten zien maar ik heb verder geen probleem. En toen zei de president, als je geen probleem hebt, dan kun je je misschien even nuttig maken door deze feed back formulieren uit te delen. En toen werd ik gewoon aan het werk gezet! Ik mocht dan wel op mijn feedback formulier de foto’s bijsluiten, dan zou hij ze wel aan Michelle overhandigen. Maar ik kwam daar helemaal niet aan toe, ik was de hele tijd bezig met feedback formulieren uit te delen en in te nemen, mensen in en uit de spreekkamer te escorteren en ook een groep opstandige nazi-achtige individuen tot bedaren te brengen met behulp van bewakers. En daarna werd het een heel circus en was ik op het laatst mijn feedback formulier en foto’s kwijt.
Ik zal de volgende keer maar net doen of ik problemen heb…

Advertenties

Entry filed under: Eetbaar onkruid, Eten, Obama, Tuinieren, visioen.

Nieuwe Blog Vis, Lever en bloemetjes

4 reacties Add your own

 • 1. roots2wings  |  april 1, 2010 om 10:29 am

  Wat een vreemde droom! Wie weet wat het allemaal wil betekenen… Misschien moet je maar eens foto’s van je tuinproject naar Michelle O. sturen, wie weet krijg je nog bezoek!

  Beantwoorden
  • 2. B.  |  april 3, 2010 om 8:01 am

   hihi ja dat zou mooi zijn. Ik loop in mijn droom ook iets vooruit op de zaken want de hele tuin moet nog aangelegd worden maar als ie af is ga ik de first lady denk ik wel een fotootje sturen;-)

   Beantwoorden
 • 3. Annemiek  |  april 3, 2010 om 5:11 am

  Je hebt erg creatieve dromen!
  Fijn dat er schot in zit. Scott doet wat met gasboringen nietwaar? Er is hier zoveel te doen over het boren in de Marcellus scale, overal zie je de bordjes “No fracking”.

  Beantwoorden
  • 4. B.  |  april 3, 2010 om 8:04 am

   Scott zit in de mineral rights, hier is het wat rustiger rondom de marcellus shale maar er is net weer een soort MIchael moore achtige docu verschenen waar mensen weer bang van worden.
   Dus het zal een kwestie van tijd zijn voor hier ook bordjes geplaatst gaan worden en mensen gaan protesteren.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed%d bloggers liken dit: