Laatste post voor 2013

december 27, 2013 at 1:09 pm 1 reactie

Het schilderen, zwanger zijn en het maken van plannen voor ons leven komend jaar laten weinig tijd over voor deze blog maar hier dan toch een korte update.
Kerst was, zoals gewoonlijk, weer druk maar wel gezellig. Ik had zoals altijd weer flink wat lekkere gerechten gekookt, we hadden een garnalen cocktail, beef en pork sirloin, twice baked potatoes, scalloped potatoes, sperziebonen in ham gerold, geroosterde spruitjes met amandelen, prei en paddestoelen patties en frambozen cheese cake toe, iedereens favoriet.
Een ding was wel veranderd: Er waren dit jaar veel minder cadeaus. Mijn schoonzus zei dat ze een hartig woordje met mijn schoonmoeder heeft gehad over de belachelijke hoeveelheid cadeautjes die ze elk jaar voor de kinderen koopt. En kennelijk heeft dat geholpen! Het was ook echt wel overdreven, die kinderen hebben al zo ontzettend veel speelgoed dat ze gewoon niet meer weten wat ze allemaal hebben. Maar dit jaar viel het erg mee. En dat maakte dat de kinderen zelf ook meer rust hadden en genietten van de cadeautjes. Ook voor ons had ze minder gekocht, gelukkig want ja, wat hebben wij nou helemaal nodig wat we niet zelf al zouden kopen. En prullen hebben we ook liever niet.
Dit jaar was een goed jaar qua schilderen en verkoop van mijn werk, ik heb ook weer veel geleerd en ben, nu ik minder energie heb om te schilderen, de laatste tijd vooral bezig met leren over kunst marketing, heel interessante materie! Ik ben ook nog bezig met het voorbereiden van mijn solo show in Maart, ik heb in principe voldoende werk maar er zijn nog een paar schilderijen die ik graag wil toevoegen en die moeten nog gemaakt.
Eind Januari bouw ik het schilderen even af en dan moeten we het huis aan kant maken voor mijn familie die in Februari overkomt uit Nederland voor drie weken. Dat wordt wel een dolle boel denk ik:-)!
Ondertussen moet ik nog een titel voor de show bedenken, een zogeheten artist statement en bio schrijven (intensief klusje) en een naam bedenken voor de baby.
Scott heeft ook belangrijke beslissingen te nemen. Ik kan er niets over vertellen maar het zal beinvloeden waar we komend jaar zullen wonen.
Het kan zomaar zijn dat ik komend jaar zelfs nog minder schrijf op deze blog vanwege tijdgebrek.
De blogs waar ik wel regelmatig nog schrijf hebben met mijn schilderijen te maken:http://artbybibisnelderwaardbrion.wordpress.com/ (hier schrijf ik over mijn schilderijen) en op deze blog gaat het meer over wat er achter de schermen gebeurd, wat misschien meer interessant is voor mede kunstenaars:http://bibisnelderwaardbrion.wordpress.com/ En dan is er natuurlijk mijn website:http://www.bibisnelderwaardbrion.com/
Komend jaar wordt hoe dan ook een interessant jaar met veel veranderingen en uitdagingen.
Ik wens iedereen een fantastisch oud en nieuw en een gelukkig, gezond, liefdevol en succesvol 2014 toe!

Advertenties

Entry filed under: Uncategorized.

Nog meer verandering En zo is het alweer bijna eind Augustus!

1 reactie Add your own

  • 1. Annemiek  |  januari 2, 2014 om 7:51 am

    Dat is erg druk! Ik had in mijn hoofd dat de baby er pas in april zou zijn, maar dat is dus veel eerder.
    Ja, er komt bij schilderen heel wat meer kijken dan alleen het schilderen als je het naar buiten wilt brengen!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed%d bloggers liken dit: