Nog meer foto’s en een update

oktober 28, 2008 at 9:48 am Plaats een reactie

Deze zijn van tante Rita. (die volgens mij vergeten was dat de Amish niet op de foto willen ;-))
Foto’s

Nog steeds zijn we elke dag bezig in ons huis. We hadden eigenlijk al zover moeten zijn dat we alles konden inrichten maar het prutswerk van de zogenaamde professionele schilder en zijn gipsplaten crew leverde ons een flinke achterstand op.
Het gaat om deuken en scheuren in de gipsplaten die niet zijn weggewerkt, schroeven die teveel uitsteken en waar voor dat de verf eroverheen ging niets mee is gedaan, scheurtjes, lelijke verfstrepen, druipers (zal vast anders heten maar jah), plekken waar de verf niet goed dekt.
Een volgende schilder heeft in zijn drukke schema geprobeerd om zoveel mogelijk te herstellen met plamuur wat voor het grootste gedeelte is gelukt. Voor schilderwerk had hij helaas geen tijd, dus stonden wij weer te schilderen. We zijn allebei nogal op de details en zien nog steeds allerlei plekken die ons niet aanstaan. Dus sta ik ook weer te plamuren.
Maar het wordt wel fantastisch als het af is.
Het is wel heel fijn dat het huis nu goed geisoleerd is behaaglijk is want buiten stormt het vandaag en de eerste sneeuw warrelt al vrolijk mee met de regen!

Entry filed under: Renovatie, Trouwen.

Fotootjes van de bruiloft! NU al!

Plaats een reactie

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Recente reacties